Contacteer ons
x
*
*
Systeemwanden
Mobiele wanden
Vaste wanden
Akoestische panelen
Rookruimtes
*

Of bel ons direct
03 281 49 20

YALTA bvba
Rucaplein 531
B-2610 Wilrijk

Offerteprijs = Eindprijs

Uitgerekend tot de laatste schroef...

Yalta's prijsgarantie

Al te vaak komen klanten bij ons met verhalen over onaangename verrassingen. Gelokt door de onwaarschijnlijke lage prijzen op een offerte is men gestart aan een project, om aan het eind van de rit het bedrag bijna verdubbeld te zien worden!

Daarom heeft Yalta een unieke prijsgarantie.

Offerteprijs = Eindprijs.

Onze offertes zijn scherp van prijs maar geen lokkertjes.

Het maatwerk start reeds bij het opmaken van de offerte. Dat betekent dat er aan het eind van de rit geen onverwachte kosten voor u zijn*. Elke deur of wand, elk raam wordt zorgvuldig gemeten en berekend en in één overzichtelijk plan gegoten. U ziet in één oogopslag wat uw eventuele extra opties zijn en wat deze kosten. Zo heeft u volledig overzicht over de kosten, incl.de montage en zijn er geen verrassingen aan het eind.

* In het geval van bijkomende wensen of aanpassingen wordt een nieuwe of aanvullende offerte gemaakt en ter goedkeuring overlegd.

Overzichtelijke planning

Op basis van de offerte maken wij een planning van de logistiek, de werkzaamheden, man-uren, evt. tijdelijke opslag van materialen en mate van overlast, steeds werkend naar de vooraf bepaalde deadline. Wanneer u kiest voor systeemwanden dan is dat eenvoudiger en ook preciezer in te schatten dan wanneer u zou kiezen voor vaste wanden. (evt. vermelden: vaste wanden van Yalta? met link naar de vaste wanden...)

Voorspelbaar eindresultaat.

Op basis van de offerte is een planning van de logistiek, werkzaamheden, man-uren, evt. tijdelijke opslag van materialen en mate van overlast vele malen eenvoudiger dan wanneer u kiest voor vaste wanden.